beats by dre cheap

Boli me stomak,šta da radim?

Evo jedne istinite priče kojoj se od juče smijemo i čudimo.Bili smo pozvani na ručak,ljudi obilježavali 50 god braka i pozvali sebi drage ljude.Tako da smo mi bili među glavnim mlađim zvanicama.Ja već dva dana nisam baš najbolje sa stomakom pa izbjegajem da jedem.Stalno me neko nudi da jedem a ja ko nemogu bolit će me stomak...itd.

Tada najstarije čovjek među nama kaže:"ma pustite današnju omladinu oni nemaju pojma šta je život,šta je zdravlje." Mi svi ko začuđeno upitasmo što tako misli,jer on je najstariji dedo u mom kraju i svi poštuju njegovo mišljenje.

Dedo poče da priča kako ima devedeset i sedam godina i još nema zdravstvene knjižice.Kad bi ga najviše stomak zabolio skuha sebi dobar grah i jede koliko može tako sve dok ga ne prestane da boli.

Kaže kad grah počne da radi izađe napolje šeta ili nešto radi da bi mogao nesmetano da podriguje ili povraća a i prdi.Ko biva tako iz njega izađu svi nepotrbni otrovi,za dva dana bude ko nov.Inače jede samo grah i mliječne proizvode a meso kad nekom ode na ručak i za bajram.....

Dedo nas sve tako narezili a mene pogotovo.Hlal mu bila svaka riječ evo od danas ću početi da jedem grah i to bez mesa pa da vidim kako će biti....

[url=https://sites.google.com/site/savjetnica1/]Savjeti korisni[/url]

U prolazu
http://tajnezivota.blogger.ba
28/02/2013 20:39